Kanale Spirale

Fabrike Moderne

PREV
NEXT
Kanale Katerkendore

Kanale Katerkendore

Fabrika jone prodhon te gjitha llojet e kanaleve katerkendore.

Kanale Spirale

Kanale Spirale

Fabrika jone prodhon te gjitha llojet e kanaleve spirale.

Elemente Spirale

Elemente Spirale

Fabrika jone prodhon te gjitha llojet e elementeve spirale.

Keni ndonje projekt per te zhvilluar?

MabekoGroup me stafin e specializuar mund te ju ndihmoj qe ta realizoni produktin tuaj!

Procesi i punes

Planifikimi

01

Në mënyrë që klientët tanë të jenë të kënaqur, ne kujdesemi që produktet tona të jenë kualitative me standarde të larta, dhe e bëjmë planifikimin e duhur që klientët ta kenë ashtu siq e dëshirojn, dhe në kohë porosin e tyre.

Prodhimi

02

Me staf të specializuar Mabeko Group bënë që produktet tona të jenë ashtu siq kërkohen sipas projektit tuaj, dhe mundohemi ta bëjmë të pamunduren që të ofrojmë vlera të larta të produkteve tona. Mabeko Group kujdeset që ti siguroj klientët për cilësin e prodhimit çdoherë.

Dorezimi

03

Pas disa fazave pune kur përfundon porosia mbërijm tek faza finale ajo e dorëzimit, e gjithë kjo bëhet në mënyrë profesionale, sipas standardeve të kërkuara. Dorëzimi i mallit bëhet me përgjegjësi të plotë duke u siguruar klienti që e gjithë porosia është në rregull, pra ashtu siq e ka kërkuar, dhe se gjithshka ka shkuar sipas marrëveshjes paraprake.

TOP