Detajet

Adresa:
Mabeko Group Shpk
R . I . Vitomiricë
30090 Pejë
KOSOVA

Tel/Fax:
Tel:+386 49 205 359
Tel:+377 44 205 359
Tel
:+386 49 142 831
Fax:+381 39 428 888

E-mail:
info@mabekogroup.com

 

Forma Kontaktuese

Emri dhe Mbiemri

Komapnia

E-mail

Subjekti

Mesazhi Juaj

Sherbimet

Menaxhmenti
Bashkim Prelvukaj
Tel:+386 49 142 831 & +377 44 142 831;

Prodhimi
Fadil Prelvukaj
Tel:+386 49 205 359 & +377 44 205 359

Shitja
Bashkim Prelvukaj
Fadil Prelvukaj

TOP